Različite vrste led žarulja za auto

Današnji auti uglavnom koriste dvije vrsta žarulja: halogene i led žarulje. Dugi niz godina su se upravo halogene žarulje ugrađivale u auto jer su predstavljale najbolji omjer cijene i kvalitete. Danas se one i dalje ugrađuju, cijena im je još uvijek niska, ali je upitna njihova kvaliteta u odnosu na primjerice led rasvjetu. Noviji luksuzni auti gotovo uvijek dolaze s led žaruljama. Postoji nekoliko različitih vrsta led žarulja, a led žarulje za auto h4 su među najprodavanijima.

Značajke led žarulje za auto h4

LED žarulje za auto H4 su prilagođene određenim modelima auta. Glavna značajka u odnosu na halogene žarulje je njihova dugotrajnost. Cijenom na prvi pogled možda izgledaju skupo, no kada ih ugradite u farove auta, jako dugo ih nećete morati mijenjati. Osim toga, emitiraju vrlo jaku razinu svjetlosti. Vožnja po noći će vam uz led žarulje za auto h4 biti puno ugodnija jer ćete puno bolje vidjeti ispred sebe. A zbog odličnog raspršivanja svjetlosti, puno bolje ćete vidjeti i dio s lijeve i desne strane automobila. Automobili koji vam dolaze u susret će vas uočiti s puno veće udaljenosti. Sve u svemu, zbog ovih karakteristika ćete biti još sigurniji u vožnji.

Katalog s vrstama žarulja za auto

Budući da su određene vrste žarulja prilagođene određenim modelima auta, možda ćete imati problema s odabirom odgovarajućih žarulja. Ili, želite kupiti baš led sijalice za auto h4, a niste sigurni hoćete li ih moći postaviti na svoj automobil. Za to se možete posavjetovati s prodavačem u nekoj specijaliziranoj trgovini s auto dijelovima, ali možete i sami provjeriti putem Interneta. Naime, određeni proizvođači žarulja za automobile na svojim internetskim stranicama imaju kataloge u kojima se nalaze modeli automobila i pripadajuće žarulje.

Sve što morate učiniti je otvoriti katalog, odabrati marku i model svog auta, najčešće i godinu proizvodnje te će vam biti prikazani rezultati o žaruljama koje možete ugraditi. Često ćete tako vidjeti koje žarulje za auto možete ugraditi na sva mjesta na automobilu, od onih za svjetla, žmigavce, unutarnju rasvjetu i slično. Tada vam samo još preostaje kupnja određenih žarulja, bilo putem internetske trgovine ili putem neke lokalne trgovine.

Vozači koji u automobilima imaju led h7 žarulje neće ih morati mijenjati toliko često. H7 led žarulje još uvijek predstavljaju alternativu halogenim žaruljama, iako imaju puno više prednosti. Pročitajte više u sljedećem članku.

Iz iste kategorije:

Related Posts