Kvalitetno čišćenje automobila u nekoliko koraka

Koliko puta već ste bili u kakvim stvarno vrhunskim autosalonima, ili na nekim autosajmovima, gdje su izloženi novi modeli automobila? Tamo uvijek možete vidjeti automobile, koji se svijetle – to zbog toga, jer se ih redovito briše i čisti, pa tako nemaju ni najmanju mogućnost, da bih na njima bila kakva mrlja. Takav automobil zanimljive je i lijep svima, koji prolaze pored njega, pa ako želite i vi imati takvog, morat ćete uložiti malo truda u to i odvojiti nekoliko vremena za ručno čišćenje automobila.

Ako ste do sada vaš auto čistili na automatskim praonicama, moramo vam reći, da to i nije najbolje za lak vašeg automobila – velike četke, koje imaju u tim praonicama nisu baš najbolje čiste, pa tako samo uništavaju boju i lak na vašem automobilu.

Jednostavno

Znači, ako želite kvalitetno očistiti vaš auto, da će izgledati kao oni u salonima, morat ćete nabaviti neku auto kozmetiku za čišćenje. Nakon toga pronađite kakvu autopraonicu, gdje možete dobiti vodu i ostale stvari na špricama i započnite sa čišćenjem. Najprije auto smočite sa vodom, a nakon toga u nekoj kanti umiješajte kakav kvalitetan deterđent i sa njime njim počistite cijeli automobil – stakla, blatobrane, rubnjake, sve što možete i gdje se nalaze mrlje. Nakon toga potrebno je automobil isplahnuti sa običnom ili još bolje sa destiliranom vodom. Kad sa time završite, obrišite cijeli automobil sa kakvom kvalitetnom krpom ili na primjer sa jelenjom kožom, koja će jako dobro utjecati na vašu boju.
auto-ciscenje

Brzo

Kad sa svime time završite, morate urediti još stvari u unutrašnjosti automobila – usisavanje smeča pod sjedalima, na sjedalima i na svim drugim mjestima je jako bitno, a naravno ne zaboravite ni pobrisati prašinu, koja se nabrala na vašoj armaturnoj ploči. Kad sve to završite, vaš će automobil izgledati puno ljepše i zanimljivije – u takvom ćete se puno bolje osjećati i radije voziti, a i ako ga želite prodati, cijena će takvog opranog automobila puno bolje će se čuti, u primjeru sa onim zamrljanim, na kojem stoji prašina, blato i ostale stvari.

Iz iste kategorije:

    Nije pronađen

Related Posts